Гюла, Гюленушка -
тя е нашата чернушка.
Вечер не мож` га видя
с черната и кожа,
а денем гледаш я в очите
и си мислиш, че се затъмняват дните.
Това е нашата хиенка -
мисли се за стройна манекенка.
Спуска буйните къдрици,
напомпва висналите...
тръгва из махлата,
като я видят казват:
Я, ламята!!!
© Зоя Мерджанова Все права защищены