16.04.2008 г., 9:41 ч.

Гюла 

  Поезия » Друга
601 0 1
 

Гюла, Гюленушка -

тя е нашата чернушка.

Вечер не мож` га видя

с черната и кожа,

а денем гледаш я в очите

и си мислиш, че се затъмняват дните.

 

 

Това е нашата хиенка - 

мисли се за стройна манекенка.

Спуска буйните къдрици,

напомпва висналите...

 тръгва из махлата,

 като я видят казват:

Я, ламята!!!

© Зоя Мерджанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??