7 сент. 2021 г., 13:36

х.х.х 

  Поэзия » Пейзажная
333 0 3

Аз цялата съм болка и безименна.

Родена съм в измислен тъжен стих.

Сълзите ми се крият между римите,

а глас си нямам. Или е много тих.

Пулсират в мене викове и крясъци.

Погребах ги навътре и ги скрих.

А времето накъсвам на отрязъци.

В едни се мразя, в други си простих.

Аз цялата съм болка. Но и умора.

И с вкус горчив от тъмни грехове.

Със рани незарастнали, отворени.

И с отрязани в мечтания криле.

Да, болка съм. Но тиха. Много тиха.

Почти невидима със простичко око.

Ела да прочетеш един, два стиха,

за да ме помниш винаги с добро.

© Нели Райн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??