Олигарсите,
монарсите
и патриарсите –
върхушката на ресурсите
и парсите,
лъвовете на конкурсите
и борсите...
Те,
смаодоволните,
самодостатъчните,
недосегаемите,
данъчните,
едноклетъчните
амеби –
впили
финансови бацили
в телата на реципиентите,
дали ще им стигнат
коефициентите
на аплодисментите
от бенефициентите,
за да се спрат
или
като тения ще растат,
дотогава,
докогато
затрият този свят?
---21
© Бостан Бостанджиев Все права защищены