Dec 30, 2013, 1:00 AM

Хай-ху 15 

  Poetry » Other
325 0 0

Олигарсите,

монарсите

и патриарсите –

върхушката на ресурсите

и парсите,

лъвовете на конкурсите

и борсите...

Те,

смаодоволните,

самодостатъчните,

недосегаемите,

данъчните,

едноклетъчните

амеби –

впили

финансови бацили

в телата на реципиентите,

дали ще им стигнат

коефициентите

на аплодисментите

от бенефициентите,

за да се спрат

или

като тения ще растат,

дотогава,

докогато

затрият този свят?

---21

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??