1. Шепот на птици.
Днес не искат да пеят.
Ти си виновен.
2. Две празни гнезда.
Тъжно, самотно поле.
Есен е вече.
3. Слънцето сутрин
пак целува небето.
А ти мене - не.
4. Жерави летят.
Мръзнат голи тополи.
Мирише на сняг.
5. Есенна трева.
Сива, сънлива река.
Искам да съм с теб.
6. Свити от старост
върби протягат пръсти.
А дъждът вали.
7. Звезда заплака.
И тя е като мене.
Знаеш ли защо?
© Нина Чилиянска Все права защищены