23 мар. 2014 г., 10:32

Хайку - източни форми 

  Поэзия
397 0 8

                                    

                                                   Ухаещите

                                           пролетно цветя за теб

                                               пращат поздрави

                                               

                                            .............................................

 

                                                 За теб се моля

                                            погледни към звездите

                                                  нощем и денем

 

                                             ............................................

 

                                                    За теб ме питат

                                                 Домът кучето също

                                                      утешавам ги

                                          

                                              ...........................................

 

                                                   Очаквайки те

                                            Пролетно поглежддам към

                                                     синьото небе

                                               ...........................................

                                                

                                                   Ще се завърнеш

                                             Да бъдеш искам Много

                                                   до мен със Здраве

 

 

© Виолета Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??