6 февр. 2023 г., 10:14

Хайку ( Нещата от живота) 2 

  Поэзия » Восточные формы
539 0 3

***
  Най-милите
  думи за всяка жена:
  "Честито бебе!..."
  
***
  Мирно небе над
  нас... Има ли нещо от
  това по-важно ?!

 

***
  Хемингуей – 
  "Чисто и светло място".
  Навсякъде? Да!

 

***
  Уикендите –
  капки мед в силния
  чай на живота.

 

***
  С бална рокля 
  прошумоля покрай мен
  любов. Побягна.

 

***
  От обувка на
  Пепеляшка какво ли
  пия след бала?!...
  
***
  С гларусово
  перо на пясък пиша:
  "Свободата е..."

© Радослава Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??