***
Най-милите
думи за всяка жена:
"Честито бебе!..."
***
Мирно небе над
нас... Има ли нещо от
това по-важно ?!
***
Хемингуей –
"Чисто и светло място".
Навсякъде? Да!
***
Уикендите –
капки мед в силния
чай на живота.
***
С бална рокля
прошумоля покрай мен
любов. Побягна.
***
От обувка на
Пепеляшка какво ли
пия след бала?!...
***
С гларусово
перо на пясък пиша:
"Свободата е..."
© Радослава Антонова Всички права запазени