***
Зрънце в пръстта –
от злато по-скъпо е.
Покълва слънце.
***
Перо на щъркел
във въздуха се носи.
Възкръсва пролет.
***
Детски бягащи
крачета по пясъка.
Смях от бисери.
***
Пържена риба.
Котка се протяга на
пътя за плажа.
***
Гроздови зърна –
калейдоскоп вселенски.
Отлитат птици...
***
Листа с цвят на
злато. Богатствата на
есента валят...
***
Тишината на
зимния ден. Котешки
стъпки в снега.
***
Врабче в снега
кълве трошици обич.
Зимно войниче.
© Радослава Антонова Все права защищены