11 июл. 2010 г., 11:26

ххх 

  Поэзия » Любовная
472 0 0

Когато мъж и жена са заедно,

те и вървят един до друг.

"Етикеция" - казваш ти - "досадна..."

и добавяш  - "правило за съпруг."

 

Вървиш винаги крачка-две пред мене.

Как ли да тълкувам това?

Мъжкар ли си от войнствено племе,

пазещ любимата си жена,

 

или със зле прикривано безразличие

бързаш да си свободен и сам?

Обичаш ли ме или не ме обичаш?

Искам истината да знам!

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??