21 февр. 2021 г., 10:13

ххх82 

  Поэзия » Любовная
346 1 0

                                 На Емо

На пръсти ходете, на пръсти, на пръсти...
Недейте смущава покоя 
на тая любов. Нека днес се прекръстим.
Да тръгнем след сянката твоя.

 

Ти, наша печал, невъздържано нежна.
Целувки, проблеснали в здрача.
Разискрен кинжал е страстта неизбежна.
Пресъхнах....не мога да плача.

 

Телата се търсят отчаяно бели.
Душите сами се намират.
Дъждът от сълзи все вали безпределно.
И ангели капки събират...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??