21 янв. 2017 г., 01:00  

Хич! 

  Поэзия » Другая
602 0 3

Хич не беше трудно да забравя

твоя глас и твоите думи. Хич не

мислех какво било е помежду ни.

 

Хич не плаках и не страдах и тъжни

песни аз не пях. Хич не се отказах от

живота и срината, въобще не бях!

 

Хич не чаках звън на телефона и не

се напих веднъж дори! Хич не вярвах

на истории, че където е горяло, отново

ще гори.

 

Не пишех името ти в ума си и наивно

хич не вярвах в чудеса. Не помнех дати

и не ходех на "нашите" места.

 

Хич не исках да се връщаш и празна аз

не бях. Прегърнала живота силно, не

познавах що е страх.

 

Сега съм тук и просто пиша, че хич не

ме боли. А истината проста е – научих се

да лъжа... по- добре от теб дори! 

 

 

 

© Гергана С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??