За мене си невинна капка прелест,
по-чиста от сълзата на богиня
(обичам те от клетката на елипса),
ти, мое слънце - изгрев над пустиня.
По твоите лъчи ще се изкачвам,
като калинката към светлината...
Смъртта е облак сив разделящ двама
с полупространства (чрез небето и земята).
© Младен Мисана Все права защищены
и преклонение към Любимата.
Поздравления и благодарности
за ефирното докосване, Вега!