7 дек. 2018 г., 08:56

Хоби 

  Поэзия » Философская
772 10 20

Мръсник не си, но точно знаеш как,
да ме изкараш всеки път от релси.
За "марка" сръчно ми подлагаш крак.
А раните? Конфликт на интереси.

 

Омръзна ми с "ръце" да съм валат.
Ухилено ме гледаш от отсреща.
Къде си се разбързал, по халат?
Отлага се последната ни среща!

 

Откакто съм, ме правиш на идиот
и май започва страшно да ми писва!
Търси си друго хоби, мой живот,
което в лудостта ми да се вписва.

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??