Dec 7, 2018, 8:56 AM

Хоби 

  Poetry » Phylosophy
769 10 20

Мръсник не си, но точно знаеш как,
да ме изкараш всеки път от релси.
За "марка" сръчно ми подлагаш крак.
А раните? Конфликт на интереси.

 

Омръзна ми с "ръце" да съм валат.
Ухилено ме гледаш от отсреща.
Къде си се разбързал, по халат?
Отлага се последната ни среща!

 

Откакто съм, ме правиш на идиот
и май започва страшно да ми писва!
Търси си друго хоби, мой живот,
което в лудостта ми да се вписва.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??