28 мар. 2020 г., 19:54

Хоопонопоно 

  Поэзия » Философская, Строгие формы
568 1 4

ХООПОНОПОНО

 

(По книгата на Джо Витале и д-р Хю Лен „Абсолютна неограниченост“)

 

Обичам те и всичко ти прощавам

и моля те и ти да ми простиш! –

това е в мен звучащата октава

и моят искрен, тихо шепнат, стих.

Обичам те и много съжалявам

за всяка грубост, дето не спестих.

Обичам те и в миг по много пъти

от все сърце с любов благодаря ти!

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??