Mar 28, 2020, 7:54 PM

Хоопонопоно 

  Poetry » Phylosophy, Strict forms
570 1 4

ХООПОНОПОНО

 

(По книгата на Джо Витале и д-р Хю Лен „Абсолютна неограниченост“)

 

Обичам те и всичко ти прощавам

и моля те и ти да ми простиш! –

това е в мен звучащата октава

и моят искрен, тихо шепнат, стих.

Обичам те и много съжалявам

за всяка грубост, дето не спестих.

Обичам те и в миг по много пъти

от все сърце с любов благодаря ти!

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??