Очите ми се сгушиха
в прегръдката
на лятното море,
с небето,
птиците,
душата ми отпиваше
на глътки
от синия пейзаж,
роден със звуците.
Свободна пред лазурен
Божи праг
на "онзи" свят
и моя простодушния,
разпрегнах зле измисления впряг
на тленните страдания...
Завръщане.
© Искра Радева Николова Все права защищены