19 авг. 2023 г., 09:54

Августовско съзерцание 

  Поэзия
186 1 2

Спря на спирка дълга сянка

в августовски топъл ден:

две дървета в лятна дрямка–

борове в зелен сатен.

 

Хем ухае, хем мирише,

хем игличките летят,

как под борове се диша

този хубав летен свят.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??