19.08.2023 г., 9:54 ч.

Августовско съзерцание 

  Поезия
202 1 2

Спря на спирка дълга сянка

в августовски топъл ден:

две дървета в лятна дрямка–

борове в зелен сатен.

 

Хем ухае, хем мирише,

хем игличките летят,

как под борове се диша

този хубав летен свят.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??