Aug 19, 2023, 9:54 AM

Августовско съзерцание 

  Poetry
196 1 2

Спря на спирка дълга сянка

в августовски топъл ден:

две дървета в лятна дрямка–

борове в зелен сатен.

 

Хем ухае, хем мирише,

хем игличките летят,

как под борове се диша

този хубав летен свят.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??