Хубаво е да сме живи
въпреки всички несгоди,
проблеми - мимоходи,
срещи с вълчи породи...
Хубаво е да сме живи
въпреки някои разводи.
Хубаво е да сме живи!
Верни са всички подходи,
щом за живота се борят.
С тях радостта, ще проходи,
ще расне, ще крепне, ще води
всички човеци, народи
към слава, възходи.
Хубаво е да сме живи!
Нека бъдем щастливи,
че още ни има, че още сме живи!
© Хари Спасов Все права защищены