12.06.2021 г., 10:53 ч.

Хубаво е да сме живи 

  Поезия » Друга
256 0 4

Хубаво е да сме живи

въпреки всички несгоди,

проблеми - мимоходи,

срещи с вълчи породи...

Хубаво е да сме живи

въпреки някои разводи.

Хубаво е да сме живи!

Верни са всички подходи,

щом за живота се борят.

С тях радостта, ще проходи,

ще расне, ще крепне, ще води

всички човеци, народи

към слава, възходи.

Хубаво е да сме живи!

Нека бъдем щастливи,

че още ни има, че още сме живи!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??