Художник с перо
Художник е,с перо рисува поета,
картини в свойте стихове реди.
Рисува живота,морето,слънцето и луна,
четеш и появява се пред теб картина!
Художник ,да а как рисува любовта,
млада,нежна,мила,девойка една!
Двама млади влюбени ръка в ръка,
целуват се и усмихва им се от небето луна!
Художник рисува и сезоните на годината,
за снежната зима,бяла приказка една,
за красивата цветна пролет с палитра,
за усмихнатото лято,слънцето и топлина,
за цветята,плодовете и есенна картина.
Художник с перо,твори, рисува поета,
раздава себе си и своята нежна душа!
Да останат неговите картини-стихотворения,
това е неговата голяма мечта,да се сбъдне тя!
© Валентин Миленов Все права защищены