24.10.2019 г., 19:09 ч.

Художник с перо 

  Поезия » Друга
947 0 1

                                           Художник с перо

 

 

Художник е,с перо рисува поета,

картини в свойте стихове реди.

Рисува живота,морето,слънцето и луна,

четеш и появява се пред теб картина!

 

Художник ,да а как рисува любовта,

млада,нежна,мила,девойка една!

Двама млади влюбени ръка в ръка,

целуват се и усмихва им се от небето луна!

 

Художник рисува и сезоните на годината,

за снежната зима,бяла приказка една,

за красивата цветна пролет с палитра,

за усмихнатото лято,слънцето и топлина,

за цветята,плодовете и есенна картина.

 

Художник с перо,твори, рисува поета,

раздава себе си и своята нежна душа!

Да останат неговите картини-стихотворения,

това е неговата голяма мечта,да се сбъдне тя!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??