20 нояб. 2018 г., 10:42

И мразиш. Да си вечно права... 

  Поэзия » Другая
552 11 14

Преглътнеш. Мед е, а горчи.
Запееш. Вие в мрака куче.
Говориш. А ти се мълчи.
Душата - пукнато бърдуче.

 

Целуваш. А в ръката нож.
Проблясва. Слънце отразява.
Убиец. Ни, добър, ни лош.
Дочакал. Петминутна слава.

 

Политаш. Няма ад, ни рай.
Горят. Крила  и дим остава.
Разпръсва.Те вятър. Точка. Край.
И мразиш. Да си вечно права.

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??