25 февр. 2010 г., 10:07

И нека няма спомен 

  Поэзия » Любовная
1420 0 37


Дали не бе отложен

жадуваният миг?

Не се превръщай в спомен,

заключен в моя стих.

 

Отдавна пусна корен

в сърцата любовта.

Не искам да съм спомен,

а сбъдната мечта.

 

Последен стон, отронен

в избистрени сълзи...

И нека няма спомен,

а слети две съдби.

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??