Feb 25, 2010, 10:07 AM

И нека няма спомен 

  Poetry » Love
1419 0 37


Дали не бе отложен

жадуваният миг?

Не се превръщай в спомен,

заключен в моя стих.

 

Отдавна пусна корен

в сърцата любовта.

Не искам да съм спомен,

а сбъдната мечта.

 

Последен стон, отронен

в избистрени сълзи...

И нека няма спомен,

а слети две съдби.

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??