3 янв. 2008 г., 09:35

И още нежност... 

  Поэзия » Любовная
1796 0 37

 

 

 

                      Когато

                      слънцето изгрява

                      и къпе се

                      в роса,

                      бавно цвете

                      разцъфтява,

                      тиха нежност

                      е това.

                      Когато

                      месецът изплува

                      сред звезди

                      безброй

                      а някой

                      някого сънува,

                      влюбен е

                      навярно той.

                      Когато

                      светъл, тих

                      денят

                      в нощта се врича,

                      вълшебство

                      се заражда...

                      някой някого

                      обича.

                      Когато

                      вятърът любовно

                      полъхва

                      в зрелите жита

                      и някой

                      с някого се люби,

                      любов неземна

                      е това...

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??