26 июн. 2009 г., 00:16

И падна звезда 

  Поэзия » Любовная
721 0 27

Вятърът свири с мокри цигулки.

Веслата отронват куплет след куплет.

Бадемова нежност. Лодка. Светулки.

Ръка за ръка са Душа и Поет.

 

Вятърът с облак загъна Луната.

Нейде под моста цигулката спря.

Последният звук и се плъзна ръката...

Звездиците само видяха това...

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??