26.06.2009 г., 0:16 ч.

И падна звезда 

  Поезия » Любовна
720 0 27

Вятърът свири с мокри цигулки.

Веслата отронват куплет след куплет.

Бадемова нежност. Лодка. Светулки.

Ръка за ръка са Душа и Поет.

 

Вятърът с облак загъна Луната.

Нейде под моста цигулката спря.

Последният звук и се плъзна ръката...

Звездиците само видяха това...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??