6 мар. 2006 г., 12:17

И след година... 

  Поэзия
678 0 1
Всеки ден,когато вляза в клас,
поглеждам към последния чин,
за да видя едно лице,
да потърся едно усмивка
и да усетя погледа на един човек.
Той не търси моите очи,
не се надява аз да се усмихна,
но без него тъжно е  клас,
без него няма смисъл моя ден.
И така минават дните,
изнизват се един след друг.
И ето...след година,
аз отново търся същите очи,
отново чакам той да се усмихне,
отново търся същото лице,
за да осмисли празния ми ден!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • не се лутай
    ами му ги покажи
    тез твои очи
    после той ще се лута безпомощен
    няма шанс
Предложения
: ??:??