18 окт. 2018 г., 15:49

И сме хора. Човекът греши. 

  Поэзия » Любовная
545 12 26

Нищо ново. Забравено  старо.
Млади помисли. Стари души.
Топла вечер и студ, който пари.
И сме хора. Човекът греши.

 

Падна нощ и светът ни забрави.
Звън китарен прегради руши.
И градът на задрямал се прави.
Вятър сълзите в мрака суши.

 

Нищо ново.Но утрото плисва,
отрезвяващо ярки лъчи.
На челата ни: Грешни! Изписва...
Само болката мъдро мълчи...

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??