15 окт. 2006 г., 12:50

И сънувам ли,сънувам... 

  Поэзия
800 0 5
Не спя!
Не желая пак тебе да сънувам.
Крещя,
но никой не ме чува.
Кървя,
но няма кой раните да излекува.
Заспивам.
Нямам сили вече да будувам.
Не крещя,
а тихичко сънувам.
Продължавам да кървя,
но на болката от раните
вече не робувам.
И сънувам ли,сънувам.
В този свят не съществувам.
И отказвам да робувам
на болка и сълзи.
Само в съня си съществувам,
единствено когато теб целувам.
И сънувам ли,сънувам...

© Карина Кирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??