Извайваш тишината на съня,
отвън вилнеят ветровете.
Завива ме красива топлина,
възглавницата ми е лист от цвете.
В почивката на нежен сън,
люлее ме мирът от небесата.
Изпълва вените ми с нежен звън,
с очи усмихвам се на Светлината.
© Мария Все права защищены