12.02.2021 г., 8:32 ч.

И в съня 

  Поезия
353 2 3

Извайваш тишината на съня,

отвън вилнеят ветровете.

Завива ме красива топлина,

възглавницата ми е лист от цвете.

 

В почивката на нежен сън,

люлее ме мирът от небесата.

Изпълва вените ми с нежен звън,

с очи усмихвам се на Светлината.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??