Feb 12, 2021, 8:32 AM

И в съня 

  Poetry
356 2 3

Извайваш тишината на съня,

отвън вилнеят ветровете.

Завива ме красива топлина,

възглавницата ми е лист от цвете.

 

В почивката на нежен сън,

люлее ме мирът от небесата.

Изпълва вените ми с нежен звън,

с очи усмихвам се на Светлината.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??