7 янв. 2023 г., 20:30

Идеал са ми цветята 

  Поэзия » Другая
160 2 0

Идеал са ми цветята,

те, уви, са рядкост тук,

да ме грее светлината,

да бъда аз и никой друг!

 

Омръзна ми от клишета,

по калъп да ни е всичко,

туй е държава на ментета,

искам да летя, да съм птичка!

 

Бъди истински, не се преструвай,

обяснението за таланта е това!

Красотата просто ти рисувай,

прави симфония от тез слова!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??