Идеал са ми цветята,
те, уви, са рядкост тук,
да ме грее светлината,
да бъда аз и никой друг!
Омръзна ми от клишета,
по калъп да ни е всичко,
туй е държава на ментета,
искам да летя, да съм птичка!
Бъди истински, не се преструвай,
обяснението за таланта е това!
Красотата просто ти рисувай,
прави симфония от тез слова!
© Георги Всички права запазени