31 мая 2007 г., 20:19

ИДНИ ДНИ 

  Поэзия
585 0 1
ИДНИ ДНИ

КАКВО МИ ДАВАТ ДНИТЕ,
ИЗЖИВЯНИ С ОБИЧ ЧИСТА?
УВЕРЕНОСТ И СИЛА ВЕЧНА -
ТОПЛИНА БЕЗКРАЙНА, ЛЪЧИСТА.

ОЧИ ЩЕ СРЕЩАШ УМОРЕНИ
И СТАРОСТ ИДВА, МОЖЕ БИ?!
ДОРИ ПОБЕЛЕЛИ, ИЗМОРЕНИ ПАК
ТОПЛИНАТА В ТЯХ ЩЕ ИСКРИ...

РЪЦЕ ЩЕ ДОКОСНЕМ НЕЖНО,
БАСТУНИТЕ ПОДПРЕЛИ НАСТРАНИ.
ТОВА Е ОБИЧТА ВЕЛИКА,
ОЦЕЛЯЛА ЧАК ДО СТАРИНИ!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??