May 31, 2007, 8:19 PM

ИДНИ ДНИ 

  Poetry
592 0 1
ИДНИ ДНИ

КАКВО МИ ДАВАТ ДНИТЕ,
ИЗЖИВЯНИ С ОБИЧ ЧИСТА?
УВЕРЕНОСТ И СИЛА ВЕЧНА -
ТОПЛИНА БЕЗКРАЙНА, ЛЪЧИСТА.

ОЧИ ЩЕ СРЕЩАШ УМОРЕНИ
И СТАРОСТ ИДВА, МОЖЕ БИ?!
ДОРИ ПОБЕЛЕЛИ, ИЗМОРЕНИ ПАК
ТОПЛИНАТА В ТЯХ ЩЕ ИСКРИ...

РЪЦЕ ЩЕ ДОКОСНЕМ НЕЖНО,
БАСТУНИТЕ ПОДПРЕЛИ НАСТРАНИ.
ТОВА Е ОБИЧТА ВЕЛИКА,
ОЦЕЛЯЛА ЧАК ДО СТАРИНИ!

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??