Идваш... отиваш си...
топъл си... студен си...
на приливи и отливи!!!
Липсвам ти, а не се обаждаш със седмици!?!
Очите ти говорят много, но устните болезнено мълчат...
Ръцете ти, прегръщайки ме, топлят... но колко топли
кибритена клечка...?
Крием се като престъпници... а просто приятели сме...
Лъжеш я, когато идваш за поредната доза щастие с мен...
но вечер пак до нея заспиваш...
П.С. Най-лошото за любовта на двама души е да се срещнат
в неподходящ момент...!!!
© Деси Все права защищены