1.11.2007 г., 17:04 ч.

Идваш... отиваш си... 

  Поезия » Любовна
1685 0 11
 

                                            Идваш... отиваш си...
                                            топъл си... студен си...
                                            на приливи и отливи!!!


  Липсвам ти, а не се обаждаш със седмици!?!
Очите ти говорят много, но устните болезнено мълчат...
Ръцете ти, прегръщайки ме, топлят... но колко топли
кибритена клечка...?


  Крием се като престъпници... а просто приятели сме...
Лъжеш я, когато идваш за поредната доза щастие с мен...
но вечер пак до нея заспиваш...


П.С.   Най-лошото за любовта на двама души е да се срещнат
 в неподходящ момент...!!!

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??