17 сент. 2022 г., 17:40  

Илинден 

  Поэзия
257 0 0

Провежда се на "Княжево"* съборът,

вървя по оживения площад –

утеха е в живота ми нерад,

когато вечерта изпраща хлад,

да слушам как децата си говорят.  

 

___

* Квартал на София – Бел. авт.

© Димитър Бурназов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??