Sep 17, 2022, 5:40 PM

Илинден 

  Poetry
169 0 0

Провежда се на Княжево* съборът,

вървя по оживения площад –

вълшебно е в живота ми нерад,

когато вечерта изпраща хлад

да слушам как децата си говорят.  

 

___

* Квартал на София – Бел. авт.

© Димитър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??