Усмивка - сякаш струна водна
трепери и намига на звездите.
Земята полудява от доволство,
чаровно се завърта и въздиша.
Пародия и плач притичват бързо
и облаци се струпват на небето.
Луната се е случила на пъзел -
сън, мъгла забулват ветровете.
Къде да видим всичката си сила,
сълзите стигат дъното на мрака.
Небето черно сякаш се е свило
и в ситните си мисли тихо трака.
© Йоана Все права защищены
сълзите стигат дъното на мрака.
Небето черно сякаш се е свило
и в ситните си мисли тихо трака. "
Това е много добре развит изказ, като внушение.
По принцип, в творчеството си ти имаш доста добри попадения откъм тази страна.
Пиши!