30 авг. 2023 г., 10:43

Илюзия 

  Поэзия » Свободный стих
328 0 2

Не си го представях така,

Убива ме тази тъга.

 

Хванати бяхме за ръце,

а сега не изгрява в душата ми слънце.

 

Любовта ни голяма,

превърна се в измама.

 

Казах си "Любов,ето те",

дарих те с дете.

 

А в замяна,

аз не съм вече засмяна.

 

Живей си ти живота,

аз ще намеря своята пътека.

 

Обичах те,помни,

сърцето ми ти разби.

 

Детето ни с живота си ще пазя,

дори и по корем да лазя.

 

Най-хубавото нещо е то в моя живот,

а ти не го заслужаваш,идиот.

 

Не ми трябваш, бягай надалеч,

Нищо,че в душата ми е като сеч.

 

Ще оцелея,не го мисли,

а ти безцелно ще се луташ-помни.

 

Единствено ти благодаря,

че ми показа какво не искам в любовта.

 

Измама беше ти,

Сърцето ми отдавна за теб не тупти.

© Mishel Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Първо си помислих, че е пародия на някои "произведения"...
  • Хаха, май ще прозвучи ужасно ама много ме позабавлява част от това стихотворение Особено тая част:
    "....а ти не го заслужаваш,идиот.
    Не ми трябваш, бягай надалеч...."
Предложения
: ??:??