Не си го представях така,
Убива ме тази тъга.
Хванати бяхме за ръце,
а сега не изгрява в душата ми слънце.
Любовта ни голяма,
превърна се в измама.
Казах си "Любов,ето те",
дарих те с дете.
А в замяна,
аз не съм вече засмяна.
Живей си ти живота,
аз ще намеря своята пътека.
Обичах те,помни,
сърцето ми ти разби.
Детето ни с живота си ще пазя,
дори и по корем да лазя.
Най-хубавото нещо е то в моя живот,
а ти не го заслужаваш,идиот.
Не ми трябваш, бягай надалеч,
Нищо,че в душата ми е като сеч.
Ще оцелея,не го мисли,
а ти безцелно ще се луташ-помни.
Единствено ти благодаря,
че ми показа какво не искам в любовта.
Измама беше ти,
Сърцето ми отдавна за теб не тупти.
© Mishel Всички права запазени