23 сент. 2008 г., 16:48

Има ме... 

  Поэзия » Любовная
1144 0 51

 

 



                    Има ме...
                    как само ме има...
                    денем
                    твое небе... 
                    очите ми
                    синя игличина
                    нощем
                    красиво желание
                    щедра
                    и приказна...
                    топъл дъжд съм
                    в душата
                    тъгата 
                    отмивам
                    за нежна обич
                    орисана
                    в бели мигове...
                    твоите
                    икона
                    изписана...
                    от мъжки мисли
                    целуната
                    има ме
                    жива
                    в стих
                    сътворена...
                    миг щастие
                    болка и радост...
                    твоя съм...
                    как само ме има...

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??